Luier maat 4+

Luier maat 4+ gebruik je als je kind tussen de 9 en 18 kg is. Luier maat 4+ wordt ook wel ‘Maxi+’ genoemd en is een iets grotere maakt dan maat 4 of Maxi luier. De luier maat 4+ kan je dan ook wat langer gebruiken dan maat 4 en is een tussenmaat richting maat 5 luiers.

Wanneer gebruik je luier maat 4+?

Luier maat 4+ is een luiermaat die je gebruikt tussen luier maat 4 en 5. Dit klinkt misschien logisch, maar er zijn niet van elke luiermaten een “plus” variant. Luier maat 4+ gebruik je als je kind tussen de 7 maanden en 2 jaar oud is. Het verschil met luier maat 4+ is dat je deze maat iets langer kan gebruiken dan maat 4. Je kan luier maat 4 plus in plaats van 16kg tot 18kg gebruiken.

Luier maat 4 plus, zo veel heb je er nodig..

Als je eenmaal aan bent gekomen bij deze luier maat, is je kind al een stukje groter evenals de blaascapaciteit. Van luier maat 4+ heb je tussen de 5 a 7 luiers per dag nodig. Dit aantal verschilt natuurlijk per kind en is dan ook een gemiddelde. Ook gebruik je deze maat als je kind tussen de 7 en 2 jaar oud is. In het begin zal dit aantal dus wat hoger liggen en naarmate je kind ouder wordt, zal dit aantal lager liggen.

Luier maat 4 plus in de aanbieding kopen

Snel de beste Pampers maat 4+ aanbieding bekijken

pampers baby dry

Luier aanbieding te koop bij:

plein.nl (€46,65)
bol.com

Luier aanbieding te koop bij:

bol.com (€53,99)
plein.nl (€71,99)