Huggies luier aanbieding

Op zoek naar de beste Huggies luiers aanbieding? Bekijk dan nu de beste Huggies aanbiedingen. Ook kan je gemakkelijk filteren op de maat luier die je zoekt.

huggies luier aanbieding header

De beste Huggies luier aanbiedingen van het moment

[affiliate_products product_category_number=”1″ style=”list” order_by=”cheapest” order_by_product_category_products=”date-asc” merchants_count_directly_visible=”1″ click_title_or_image=”redirect-first-merchant” hide_elements=”stock” image_size=”small”][/affiliate_products]

De Huggies luiers zijn een premium soort luier en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van Newborn (2 – 5 kg) tot maat 6 (15-30 kg). De Huggies luiers zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat je kind zo weinig mogelijk last heeft van huidirritatie. Dit komt namelijk door de speciale technologie, die er voor zorgt dat de luier bij nattigheid zo min mogelijk in contact komt met de huid van je kind. 

De Huggies luiers zitten comfortabel door de DryTouch absorptie laag en SnugFit tailleband

De luiers van Huggies worden ‘Ultra Comfort’ genoemd. Het is niet vreemd dat Huggies voor deze benaming heeft gekozen, want de luiers zijn ontworpen voor goed comfort voor je kind. Dit komt voornamelijk terug in de DryTouch en SnugFit tailleband, wat voor prettig draagcomfort en goede aansluiting zorgt. De DryTouch technologie is een speciale absorptielaag in de luier, die er voor zorgt dat nattigheid goed wordt opgenomen. Op die manier komt de huid van je kind minder snel in aanraking met de luier, wat weer luieruitslag voorkomt. De SnugFit tailleband zorgt voor goede aansluiting van de luier, waardoor er minder kans is op lekken. Vele ouders zijn dan ook enthousiast over het comfort en de kwalitiet van de Huggies luier omdat het simpelweg voor minder doorlekken en minder huidirritatie zorgt. 

De Huggies luiers zijn verkrijgbaar van maat 0 tot maat 6

Net zoals andere luiermerken, houdt ook Huggies een vergelijkbare maatvoering aan. Deze maatvoering loopt dan ook van maat 0 of Newborn (2 – 5 kg) tot maat 6 (15-30 kg). Als je Hugiges luier wilt gaan kopen kan je kiezen uit de volgende maten:

  • Huggies Newborn luier maat 1 (2 – 5 kg)
  • Huggies Newborn luier maat 2 (3 – 6 kg) 
  • Huggies Ultra Comfort luier maat 3 (4 – 9 kg)
  • Huggies Ultra Comfort luier maat 4 (7 – 18 kg)
  • Huggies Ultra Comfort luier maat 5 (11 – 25 kg)
  • Huggies Ultra Comfort luier maat 6 (15 – 30 kg)

De Huggies DryNites luiers zijn ideaal voor de nacht

Bij Huggies hebben ze ook nagedacht over speciale nachtluiers. Als je kindje bijvoorbeeld overdag zindelijk is, dan is een luier vaak niet meer nodig. S Nachts daarentegen kan het nog wel een voorkomen dat een kind toch in bed plast. Om dat voor te zijn, is de Huggies Drynites luier een slimme oplossing. De Drynites gebruik je namelijk alleen in de nacht en zorgt ervoor dat het bed van je kind schoon blijft. De Drynites luier beschikt namelijk over een 30% hogere absorptievermogen. Zo tref je s ochtends geen onaangename verrassingen meer aan! Dat is wel zo fijn voor jou en je kind. 

Huggies vs. Pampers, dit is het verschil!

De meeste ouders zijn wel bekend met Pampers, maar niet direct met Huggies. Beide zijn premium luiermerken en hebben voor- en nadelen. Zo zit het ene merk meer comfortabel, maar heeft het andere merk juist een betere absorptievermogen. Precies om deze reden hebben wij een handig artikel geschreven over het verschil tussen Huggies en Pampers. Lees ons handige Huggies vs. Pampers artikel nu hier.

De beste Huggies luier aanbieding vind je op Luierkorting.nl

De Huggies luiers worden door meerdere webwinkels online verkocht. Zo kan je de luiers bij Bol.com, Plein en OnlineDrogist vinden. Luierkorting.nl controleert al deze webwinkels en nog vele andere elke dag op de beste prijs van luiers, zodat jij altijd de beste Huggies aanbieding te pakken hebt. 

Nu direct de meest verkochte Huggies luiers kopen!

huggies luier maat 3 meest verkocht

Huggies Maat 3 deals nu bekijken →

huggies luier maat 6 meest verkocht

Huggies Maat 6 deals nu bekijken →

Ontvang nu de beste luier deals direct in je mailbox!
Schrijf je nu in om altijd de beste luier deals per mail te ontvangen. Zo hoef je nooit meer een deal mis te lopen en wordt je op de hoogte gehouden als jouw favoriete merk in de aanbieding is.

luier aanbieding per mail