Luier maat 0

Luier maat 0 gebruik je van 1 tot 2.5 kg. Deze luier is dan ook voornamelijk voor te vroeg geboren kinderen.

Alle luier maat 0 aanbiedingen van het moment

[affiliate_products product_category_number=”1″ style=”list” order_by=”cheapest” order_by_product_category_products=”date-asc” merchants_count_directly_visible=”1″ click_title_or_image=”redirect-first-merchant” hide_elements=”stock” image_size=”small”][/affiliate_products]

Wanneer gebruik je luier maat 0?

Het kopen van de juiste luier maat is belangrijk voor een goede werking van de luier. Je wilt tenslotte geen lekkende luiers, huid irritatie of een te krappe en oncomfortabele luier voor je kind. Luier maat 0 is de eerste luier als het gaat om luier maten. Deze maat wordt ook wel ‘Newborn’ genoemd en gebruik je direct na de geboorte van je kind. Niet iedereen zal luier maat 0 gebruiken en dat komt voornamelijk omdat maat 0 een extra klein maatje is. Deze luier gebruik je namelijk als je kind slechts tussen de 1 en 2.5kg weegt. Deze maat wordt dan ook vaak gebruikt bij kleine en/of te vroeg geboren kindjes.

De beste luiers maat 0 aanbieding online vinden

Gelukkig maak je van luier maat 0 niet al te lang gebruiken en zul je snel overstappen naar luier maat 1. Toch wil je er zeker van zijn dat je de beste deal krijgt. Een luier maat 0 aanbieding vinden is dan ook niet moeilijk op onze website. We hebben de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet, dus of je nou kiest voor Pampers, Huggies of juist luiers van de Etos, er is altijd wel een aanbieding voor je te vinden.

Luier maat 0 Pampers kopen

pampers luier maat 0

Pampers staat al jaren bekend om hun luiers. Het is dan ook niet zo gek dat veel ouders ook voor Pampers luier maat 0 kiezen. De Pampers Premium Protection Newborn zijn speciaal ontwikkeld voor te vroeg geboren kinderen. Deze luier is dan ook 3 keer kleiner dan een gewone luier. Je zou deze luier haast verwarren met een poppen luiertje, zo klein als dat de newborn luier is. Uiteraard zijn ook de luier maat 0 Pampers voorzien van de handige urine indicator en goed absorberende binnenkant zoals we gewend zijn van Pampers. Het is dan ook niet gek dat deze luier ook gebruikt wordt op de kraamafdelingen van ziekenhuizen.