Zwitsal luier aanbieding

Zwitsal ken je wellicht voornamelijk van de baby verzorgingsproducten zoals badproducten of doekjes, maar Zwitsal verkoopt ook luiers! Bekijk nu de beste Zwitsal luier aanbieding.

zwitsal lulier aanbieding header

De beste Zwitsal luiers aanbiedingen van het moment

[affiliate_products product_category_number=”1″ style=”list” order_by=”cheapest” order_by_product_category_products=”date-asc” merchants_count_directly_visible=”1″ click_title_or_image=”redirect-first-merchant” hide_elements=”stock” image_size=”small”][/affiliate_products]

Zwitsal heeft geen introductie nodig, want elke ouder kent Zwitsal wel. Je bekende geel verpakte producten met daarop de lachende baby, zijn niet weg te denken uit het dagelijkse leven van een ouder en kind. Of het nou gaat om zalf of badproducten, de herkenbare Zwitsal geur brengt je terug naar je eigen kindertijd. Naast dat Zwitsal verzorgingsproducten maakt, verkopen Zwitsal ook Zwitsal luiers. Wellicht ben je wat minder bekend met de luiers van Zwitsal, maar ook deze doen zeker niet onder voor de andere merken zoals Pampers of Huggies. 

Het is niet altijd even makkelijk om elke Zwitsal luier maat online te kopen 

Als je online gaat zoeken naar Zwitsal luiers, zal je al snel merken dat niet elke luier maat te koop is. Het is voornamelijk de begin maken zoals luier maat 1, 2 en 3 die veelal online te koop zijn. Door de beschikbaarheid van deze luiers, raden wij dan ook aan om de Zwitsal luiers te gebruiken als je kind nog wat jonger is. 

Dit zeggen andere ouders over hun Zwitsal luier ervaringen

  1. “Hele zachte luier”
  2. “Weinig last van door gelekte luiers”
  3. “Heerlijke kenmerkende Zwitsal geur, maar jammer dat de luiers geen geur hebben. De geur komt van een geurbuideltje in het luierpak af”.

Zwitsal luiers vs. Pampers, wat is beter?

Als we de test van de Consumentenbond moeten geloven, gaf grotendeels van het testpanel de voorkeur voor Zwitsal luiers tegenover Pampers luiers. De Zwitsal luier is erg zacht en ruikt natuurlijk heerlijk. De geur komt overigens van een geurbuideltje en de luiers zelf hebben dus geen geur.. Ook sluit de luier goed aan. Wel is de luier iets dunner dan de Pamper luier. Ook is het goed om aan te geven dat in sommige gevallen het testpanel toch meer last had van luieruitslag dan bijvoorbeeld bij de Pamper luier. 

Hier zijn Zwitsal luiers in de aanbieding

Zoals we al eerder aan hebben gekaart, zijn niet alle luier maten van Zwitsal makkelijk online verkrijgbaar. Het is voor ons dus extra goed zoeken naar de beste Zwitsal luier aanbieding. De Zwitsal luiers zijn vaak in de aanbieding bij Bol.com, Plein en Amazon. We checken dan ook elke dag automatisch deze websites op de beste luier deals van Zwitsal. Het is goed om aan te geven dat Zwitsal een A-merk is. Dit komt er dus op neer dat je al snel het dubbele betaald dan bijvoorbeeld de Etos luiers of Albert Heijn luiers.

Bekijk nu alles over de Zwitsal luier in de volgende video!

Ontvang nu de beste luier deals direct in je mailbox!
Schrijf je nu in om altijd de beste luier deals per mail te ontvangen. Zo hoef je nooit meer een deal mis te lopen en wordt je op de hoogte gehouden als jouw favoriete merk in de aanbieding is.

luier aanbieding per mail