Albert Heijn luiers

Naast Pampers en Etos luiers verkoopt de Albert Heijn ook hun eigen merk luiers. Deze “Beregoede” Albert Heijn luiers zijn een perfect alternatief voor de duurdere luier merken.

albert heijn beregoede lueirs aanbieding header

De beste Albert Heijn luier aanbiedingen van het moment

Momenteel vergelijken wij nog geen luiers van Albert Heijn. We zijn druk bezig met de integratie naar Albert Heijn en hopen snel de beste deals te kunnen vergelijken!

Ook het vertrouwde “Appie” verkoopt luiers en wel onder de naam “Beregoede” luiers. Deze luiers zijn een aantrekkelijk alternatief voor A-merk luiers. Ook zijn de AH luiers ‘Prijs Favoriet’, wat simpelweg betekent dat de luiers niet te duur zijn. Als je op zoek bent naar een goed en betaalbaar alternatief voor de premium luiermerken, dan zijn de Albert Heijn luiers een goede keuze. 

De Albert Heijn luier hebben een zachte bovenlaag, waardoor je kind tot wel 12 uur lang droog blijft. Ook ventileert de luier goed, wat er weer voor zorgt dat je kind minder snel last krijgt van irritatie. De luiers van Albert Heijn hebben ook nog eens een schattige print!

Bij de Albert Heijn kan je zowel AH luiers, Etos Luiers, Pampers en Huggies kopen.

Als je luiers gaat kopen bij de Albert Heijn, zal je al snel merken dat je de keuze hebt uit meerdere merken. Bij de Albert Heijn kan je namelijk de AH luiers, Etos luiers, Huggies luiers en Pampers kopen. De Etos luiers zijn ook te koop bij de Albert Heijn, omdat beide winkelketens eigendom zijn van Ahold. Pampers zijn het meest verkochte luiermerk in Nederland, dus het is niet zo gek dat de Albert Heijn ook dit luier merk verkoopt. 

De AH Luiers zijn verkrijgbaar van maat 1 tot en met 6

Albert Heijn verkoopt twee type luiers, namelijk de “Beregoede luiers’ en de “AH Extra droog & zachte luiers”. Beide types zijn verkrijgbaar van maat 1 tot en met maat 6. Het grote voordeel hiervan is dat je de luiers vanaf de geboorte tot je kind 15+ kg kan gebruiken. Ook de Albert Heijn luier maten zijn vergelijkbaar met de andere merken en lopen van Newborn tot en met Junior. 

  • Albert Heijn luier maat 1 (Newborn) (2-5 kg)
  • Albert Heijn luier maat 2 (Mini) (4-8 kg)
  • Albert Heijn luier maat 3 (Midi) (6-10 kg)
  • Albert Heijn luier maat 4 (Maxi) (9-14 kg)
  • Albert Heijn luier maat 5 (Junior) (11-16 kg)
  • Albert Heijn luier maat 6 (15+ kg)

Wat zijn de ervaringen met de Albert Heijn luiers?

Als we kijken naar de ervaringen met de Albert Heijn luiers, dan zijn deze over het algemeen zeer positief. De pasvorm van de luiers is erg goed en de luiers blijven goed droog, zowel overdag en zelfs tijdens de nacht. De AH luiers doen eigenlijk niet onder voor de premium merken en zeker niet tegenover bijvoorbeeld de Etos luier. Het is dan ook niet zo gek dat de prijsbewuste ouder voor de Albert Heijn luier kiest, want die doet absoluut niet onder tegenover bijvoorbeeld Etos, Kruidvat of de A merken. 

Nu direct de meest verkochte Albert Heijn Beregoede luiers kopen!

Ontvang nu de beste luier deals direct in je mailbox!
Schrijf je nu in om altijd de beste luier deals per mail te ontvangen. Zo hoef je nooit meer een deal mis te lopen en wordt je op de hoogte gehouden als jouw favoriete merk in de aanbieding is.

luier aanbieding per mail