Pampers Harmonie

Met de Pampers Premium Protection luier is de meest comfortabele luier en te koop van maat 0 tot 6.

Bekijk nu de beste Pampers Harmonie aanbieding

[affiliate_products product_category_number=”1″ style=”list” order_by=”cheapest” order_by_product_category_products=”date-asc” merchants_count_directly_visible=”1″ click_title_or_image=”redirect-first-merchant” hide_elements=”stock” image_size=”small”][/affiliate_products]

Waarom kiezen voor de Pampers Harmonie luier?

pampers harmonie afbeelding

Pampers Harmonie is de vernieuwde naam van de Pampers Pure luier. Er is in de basis helemaal niks anders aan de Harmonie luier, behalve de naam dus. De Pampers Harmonie luiers zijn gedeeltelijk gemaakt van katoen, wat voor een zacht en comfortabel gevoel voor je kind zorgt. Ouders kiezen dan ook vaak deze luier uit, omdat de luier een stuk zachter is en prettig werkt tegen irritatie van de huid. Ook deze Pampers luier blijft tot wel 12 uur droogt, wat het een fijne luier maakt voor bijvoorbeeld ook de nacht. De Harmonie luier sluit naadloos aan op de buik en beentjes van je kind, waardoor je minder kans hebt op lekken. De Pampers Harmonie luiers zijn beschikbaar in verschillende maten, zoals maat 1, maat 2, maat 3, maat 4, maat 5 en maat 6.

Gemakkelijk de Pampers Harmonie aanbieding kopen

Ook de Pampers Harmonie luier is regelmatig in de aanbieding. De Harmonie luier is dan ook geen goedkope luier en het zoeken van de beste deal is een slim idee. We scannen elke dag voor de beste Pampers Harmonie aanbiedingen op het internet en speuren daarbij meer dan 20 winkels af. Door de Harmonie luier in de aanbieding te kopen, kan je honderden euro’s per jaar besparen en dat is wel zo fijn met alle andere kosten voor de verzorging en opvoeding van je kind.

Alle voordelen van de Pampers Harmonie op een rijtje:

  1. De meeste ouders kopen de Pampers Harmonie omdat deze luier erg zacht is.
  2. De Pampers Harmonie luier bevat katoen, wat fijn en comfortabel voor je kind aanvoelt.
  3. Hypo allergeen, wat betekent dat deze luier is ontworpen om het risico op allergie te verminderen. Ook bevat deze luier geen lotion of parfum.
  4. Ook deze luier houdt je kind tot wel 12 uur lang droog.
  5. Inclusief handige urine indicator, zodat je weet wanneer je kindje geplast heeft.

Bekijk nu deze video over de Pampers Harmonie luiers

Liever een andere Pampers soort kopen?