Luier maat 3

Luier maat 3 gebruik je als je kind tussen de 5 en 9 kg is. Je kind is dan tussen de 2.5 maand en 1 jaar oud.

Alle luier maat 3 aanbiedingen van het moment

[affiliate_products product_category_number=”1″ style=”list” order_by=”cheapest” order_by_product_category_products=”date-asc” merchants_count_directly_visible=”1″ click_title_or_image=”redirect-first-merchant” hide_elements=”stock” image_size=”small”][/affiliate_products]

Wanneer gebruik je luier maat 3?

Luier maat 3 gebruik je als je kind tussen de 5 en 9 kg is. Dit type luier wordt ook wel ‘Midi’ genoemd en gebruik je als je kind tussen de 2.5 maanden en 1 jaar oud is. Naar mate je kind ouder wordt, zal je ook wat minder luiers per dag gaan gebruiken. Van de maat 3 luiers gebruik je ongeveer 6 a 7 luiers per dag, wat neer komt op rond de 180 luiers per maand. Doordat je luier maat 3 een wat langere tijd gebruikt, is dit een goede maat om op te besparen.

Luier maat 3 in de aanbieding kopen

Luier maat 3 is een luier maat die je ongeveer 7 maanden gebruikt. Het is dan samen met luier maat 4, een van de luier maten die je het langste gebruikt. Als we een snel rekensommetje maken, dan kom je al snel op meer dan 1200 luiers uit tijdens deze periode en dat is een flinke uitgave. Een gemiddelde luier kost al snel tussen de €0,40 en €0,70 per stuk en dat loopt al snel op naar €500 aan luiers. Om exact deze reden is het slim om te besparen op luiers en luier maat 3 in de aanbieding te kopen. Er zijn namelijk altijd wel aanbiedingen te vinden van maat 3. Of je nou luiers wilt kopen van Etos, Huggies of juist Pampers.

Pampers maat 3 goedkoopste deal vinden

pampers maat 3 afbeelding

Pampers in maat 3 zijn te koop in verschillende soorten. Zo kan je kiezen voor de Premium Protection, Baby Dry of juist Harmonie luiers. Het grote voordeel van het zoeken van een deal is dat je nooit te veel betaald. Soms kan deze korting wel oplopen tot 70%, maar het vinden van deze unieke deals is niet even makkelijk. Het speuren naar de beste deal kan een tijdrovende opgave zijn. Gelukkig hebben wij dit uitzoek werk alvast gedaan, zodat jij enkel de luiers hoeft te kopen en meer tijd kan besteden met je kind.