Luier maat 6

Luier maat 6 is voor veel ouders de allerlaatste luier die zij gebruiken. Deze luier maat kan je gebruiken als je kind 15+kg is en wordt veel gebruik voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Alle luier maat 6 aanbiedingen van het moment

[affiliate_products product_category_number=”1″ style=”list” order_by=”cheapest” order_by_product_category_products=”date-asc” merchants_count_directly_visible=”1″ click_title_or_image=”redirect-first-merchant” hide_elements=”stock” image_size=”small”][/affiliate_products]

Wanneer gebruik je luier maat 6?

De luier maat 6 wordt ook wel ‘XL’ of ‘Extra Large’ genoemd. Deze luier maat gebruik je namelijk als je kind 3 jaar of ouder is. Je zou deze luier ook eerder kunnen gebruiken, want deze maat is al te gebruiken vanaf ongeveer 15 kg. Het is voor veel ouders en kinderen dan ook de laatste luier die zij gebruiken. Overigens betekent dat niet dat dit ook de laatste luier maat is. Er bestaat ook nog een luier maat 7 en zelfs 8. Toch blijkt het dat luier maat 6 voor veel ouders de laatste veelgebruikte luier is. Dat hoeft niet te betekenen dat je kind daarna helemaal geen luier meer gebruikt of nodig heeft, want dit is volledig afhankelijk van de zindelijkheid van je kind. Ook kan het zijn dat je kind bijvoorbeeld s nachts nog een luier draagt, maar overdag goed kan aangeven wanneer hij of zij naar het toilet moet.

Hoeveel luiers maat 6 heb je nodig?

Zoals we eerder al beschreven, is luier maar 6 voor veel kinderen de laatste luier maat. Deze luier kan je gebruiken tot je kind 30 kg is. Doordat je kind naarmate hij of zij ouder wordt beter kan aangeven of een toilet bezoek nodig is, zal de hoeveelheid luiers sterk afhankelijk zijn van je kind. Het is dan ook niet zo makkelijk om deze vraag te beantwoorden. Voor sommige ouders ligt dit aantal op 4 a 5 luiers per dag en naarmate je kind ouder wordt, verschuift dit naar 1 luiers of zelfs geen luiers meer. Als je de maat 6 luier alleen tijdens de nacht gebruikt, dan heb je vanzelfsprekend een stuk minder luiers nodig.

Luier aanbieding maat 6 nu vergelijken en kopen

Ook al heb je van luier maat 6 waarschijnlijk een stuk minder luiers nodig, toch is het fijn om luiers in de aanbieding te kopen. Ook op luier maat 6 zijn er meer dan genoeg aanbiedingen te vinden. Op deze pagina kan je bijvoorbeeld de beste deals van de dag vinden, waardoor je zeker weet dat je altijd een goede aanbieding te pakken hebt. Of dit nou bij de Albert Heijn of bij Wehkamp is, je kan er van uit gaan dat je geen betere deal online gaat vinden.

Ook Pampers maat 6 koop je nu in de aanbieding

pampers maat 6

Pampers is het meest verkochte luier merk in zowel Nederland als Belgiƫ. De Pampers maat 6 luiers zijn beschikbaar in verschillende aantallen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een klein pak van 22 luiers, of juist een Maandbox met 184 luiers. Het grote voordeel van luiers in grotere aantallen kopen, is dat je de prijs per luier een stuk lager ligt. Het is dus slim om altijd goed te kijken naar de prijs per luier, zodat je er zeker van kan zijn dat je een goede deal krijgt.