Luier maat 2

Luier maat 2 is voor kinderen tussen de 3 en 6 kg of als je kind tussen de 0 en 4 maanden oud is.

Alle luier maat 2 aanbiedingen van het moment

[affiliate_products product_category_number=”1″ style=”list” order_by=”cheapest” order_by_product_category_products=”date-asc” merchants_count_directly_visible=”1″ click_title_or_image=”redirect-first-merchant” hide_elements=”stock” image_size=”small”][/affiliate_products]

Wanneer gebruik je luier maat 2?

Luier maat 2 wordt ook wel ‘Mini’ genoemd en gebruik je als je kind tussen de 3 en 6 kg weegt. Je gebruikt luier maat 2 dus als je kind tussen de 0 en 4 maanden oud is. Sommige ouders geven eerder de voorkeur aan een luier maat 3, die je kan gebruiken van 5 tot 9 kg.

Hoeveel luiers maat 2 nodig?

De hoeveelheid luier maat 2 die je nodig hebt, is afhankelijk van het aantal luiers dat je gemiddeld per dag gebruikt. Voor luier maat 2 is dat ongeveer 8 a 9 luiers per dag. Dit komt dus neer op ongeveer 240 luiers per maand. Deze luier maat kan je gebruiken vanaf de geboorte tot je kind ongeveer 4 maanden oud is. Het totaal aantal luiers dat je nodig hebt, komt dus neer op meer dan 800 luiers. Het kan daarom slim zijn om te zoeken naar een goede aanbieding.

Direct een luier maat 2 aanbieding zoeken

Luiers kosten zonder aanbieding gemiddeld tussen de €0,40 en €0,70 per luier. Is het ergste scenario ben je dus al meer dan €500 aan luiers kwijt voor enkel luier maat 2. Het is daarom verstandig om te zoeken naar een luier maat 2 aanbieding, zodat je niet te veel betaald voor luiers. Door op zoek te gaan naar een luier deal, kan je namelijk tussen de €100 en €200 besparen.

Kies voor Pampers luier maat 2 Premium Protection of Baby Dry

pampers luier maat 2 afbeelding

Bij luier maat 2 heb je de keuze uit verschillende merken en zo kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor Pampers. Als je kiest voor Pampers, heb je de keuze uit 2 soorten luiers, namelijk de Premium Protection luier of Pampers Baby Dry luiers. Beide luiers zijn erg goede luiers en het verschil zit voornamelijk in de duur dat de luier en je kindje droog blijft. De Baby-Dry luier blijft namelijk tot 12 uur droog. Dit is dan ook een perfecte luier voor bijvoorbeeld de nacht.