Luier maat 5

Luier maat 5 gebruik je als je kind tussen de 11 en 23 kg, of als je kind tussen de 1,5 en 6 jaar oud is. Luier maat 5 is dan ook een maat die je erg lang kunt gebruiken. De hoeveelheid luiers zal daardoor ook afnemen naarmate je kind ouder wordt.

Alle luier maat 5 aanbiedingen van het moment

[affiliate_products product_category_number=”1″ style=”list” order_by=”cheapest” order_by_product_category_products=”date-asc” merchants_count_directly_visible=”1″ click_title_or_image=”redirect-first-merchant” hide_elements=”stock” image_size=”small”][/affiliate_products]

Wanneer gebruik je luier maat 5?

Luier maat 5 is een heel ruim genomen maat, omdat je luier maat 5 namelijk kan gebruiken als je kind tussen de 1,5 en 6 jaar oud is. Deze maat gebruik je dus als je kind tussen de 11 en 23 kg is. Ook deze luier maat overlapt bijvoorbeeld met luier maat 4+, die je kunt gebruiken van 9 tot 18 kg. Luier maat 5 wordt dan ook wel ‘Junior’ genoemd en gebruik je voornamelijk als kind een peuter is.

Hoeveel luiers van maat 5 heb je per dag nodig?

De hoeveelheid luiers die je nodig hebt van maat 5 is afhankelijk van een aantal dingen. Doordat deze maat lang te gebruiken is, is er daarom ook geen eenduidig antwoord. Zo zul je bijvoorbeeld merken dat de hoeveelheid luiers maat 5 afneemt, naarmate je kind ouder wordt. In Nederland is het daarentegen vrij normaal als je kind zindelijk wordt rond de leeftijd van 3 of 4 jaar. In België is dit zelfs een stuk eerder, waardoor je waarschijnlijk minder luiers van deze maat zal gebruiken zodra je kind ouder wordt. Het is daarom altijd goed afstemmen op basis van wat je kind nodig heeft. Als je kind rond de 1,5-2 jaar oud zit, zal je merken dat je nog steeds rond de 5 a 7 luiers per dag zit.

De beste luier aanbieding maat 5 zoeken

De maat 5 luiers gebruik je een hele poos. Voor sommige kinderen kan dit wel 2 jaar zijn. Doordat je deze luier maat voor een langere duur gebruikt, is het een van de beste luier maten om op te besparen. Je kan je natuurlijk voorstellen dat je op een duur van 2 jaar flink kan besparen, als je meer dan 50 tot 70% op de aanschaf van luiers aan korting krijgt. De beste luier aanbieding maat 5 hebben wij dan ook op een rijtje gezet, zodat je maximaal kan profiteren van deze aanbiedingen.

Snel de beste Pampers maat 5 aanbieding bekijken

pampers maat 5

De meest verkochte luiers zijn en blijven toch wel de Pampers. Of je nou kiest voor de Premium Protection of juist de milieuvriendelijke Harmonie luier, het blijft de favoriete luier van menig ouder en kind. Het is dan ook niet zo gek als je op zoek bent naar de beste deals voor deze luiers. Pampers maat 5 zijn vaak in de aanbieding en je kan er al snel mer dan 50% op besparen. Dit komt neer op een besparing van soms meer dan €0,50 per luier. Om deze reden hebben wij het extra makkelijk gemaakt om meer dan 20 verschillende webwinkels en drogisterijen te vergelijken op deze Pampers aanbiedingen.