Etos luier aanbieding

Op zoek naar de beste Etos luiers aanbieding? Wij hebben alle research alvast voor jou gedaan. Check nu de Etos luiers en bestel online voor de beste deal.

etos luiers aanbieding header

De beste Etos luiers aanbiedingen van het moment

Momenteel vergelijken wij nog geen luiers van Etos. We zijn druk bezig met de integratie naar Etos en hopen snel de beste deals te kunnen vergelijken!

De luiers van Etos zijn een goed alternatief voor bijvoorbeeld Pampers luiers. De meeste ouders die de Etos luiers gebruiken, kiezen voor deze luiers omdat de prijs een aantrekkelijker is. Voor een maat 4 pak van 102 stuks betaal je bij Pampers namelijk al snel €30, waar dat bij de Etos luiers rond de €20 euro is. Je kan dus al snel 30% besparen door over te stappen naar de Etos luier en dan hebben we nog niet eens over de Etos luier aanbieding gehad!

De Etos Woezel en Pip luiers

De Etos van luiers zijn goed te herkennen, want deze luiers hebben namelijk een Woezel en Pip afbeelding op zowel de verpakking als op de luier. Geen saaie witte luiers meer, maar een luier met een leuke afbeelding van Woezel of Pip. Het ontwerp van de Etos Woezel en Pip luiers veranderen mee hoe groter de maat van de luier wordt. Op die manier past de luier ook goed bij de leeftijd van je kindje.

De Etos luiers zijn te verkrijgen in verschillende maten, van mini tot XXL. 

Bij de Etos luiers zijn de maten aangegeven in verschillende categorieën. Deze benaming staat direct in verhouding tot de maat luier. Op elk pak luiers staat dan ook duidelijk aangegeven om welke maat het precies gaat. De categorieën die Etos daarvoor gebruikt zijn New Born, Mini, Midi, Maxi, Maxi+, Junior Extra Large en XXL. 

New Born

De New Born luiers is de eerste categorie die je nodig hebt. De New born luiers staan gelijk aan Maat 0 luiers en gebruik je dus voor je pasgeboren kindje. Het is goed om te vermelden dat deze luier niet voor elk kindje noodzakelijk is. Deze luier is vooral geschikt voor de wat kleinere en lichte kindjes. 

Mini

Niet alle ouders gebruiken altijd de New Born luiers. Soms is je kindje al wat groter, waardoor de eerste luier die je gebruikt misschien wel de Mini luiers zijn. Deze Etos luiers maat 1 gebruik je als je kindje tussen de 3 en 6 kg is. 

Midi

De Midi Etos luiers zijn een maat 3 luier. Deze luier kan je het beste gebruiken als je kind tussen de 4 en 9 kg is. 

Maxi & Maxi+

De Maxi en Maxi+ luiers zijn een maat 4 en maat 4+ luier. De maat 4 luier is te gebruiken als je kind tussen de 7 en 18 kg is. Is je kindje al wat groter, dan kan je beter kiezen voor maat 4+. De Maxi+ gebruik je namelijk als je kind tussen de 9 en 20 kg is. 

Junior

Als je kindje eenmaal wat groter is dan kan je overstappen op de Junior luiers van Etos. Deze luiers kan je gebruiken tussen de 12 en 25kg. Etos heeft ook een Junior+ optie, waarbij de luier te gebruiken is voor kinderen tussen de 13 en 27 kg. 

Extra Large & XXL

Als laatste en grootste categorie kan je kiezen voor de Extra Large of XXL categorie. Deze luiers zijn te gebruiken als je kind tussen de 16 en 30kg is. De XXL is te gebruiken vanaf 16+kg.  

De beste Etos luiers aanbieding met het Voordeelpak

Ook de Etos luiers zijn te koop in een grootverpakking. Bij Etos heet dit het ‘Voordeelpak’. Het voordeelpak zijn vaak grotere verpakkingen luiers, waardoor je per luier een stukje minder betaald. Ook heeft de Etos de ‘Megabox’. Naast dat je bespaard op de prijs per luier, is het ook gewoon handig om luiers in grotere aantallen te kopen. Zeker als je online winkelt, kan je flink besparen en worden de Etos luiers gratis voor je deur afgeleverd als je voor meer dan €30 aan luiers besteld. 

Waarom zou je kiezen voor de Etos luiers?

Zoals we al eerder aan gaven, zijn de Etos luiers een stuk goedkoper dan de Premium merken zoals Pampers of Huggies. Dat betekent trouwens niet dat Etos onder doet in kwaliteit. De luiers van Etos hebben namelijk een zogenaamde ‘Flash Dry’ technologie. Deze technologie zorgt er voor dat de luier goed en snel droog, waardoor je kindje minder kans heeft op irritatie aan de huid. Ook hebben de luiers van Etos een absorberende laag waardoor vochtigheid beter wordt verspreid. Dit zorgt dan weer voor minder kans op lekken. 

De beste luier aanbieding van Etos krijg je via Luierkorting.nl

Luiers zijn al duur zat, dus besparen op luiers is een fijne extra. Op Luierkorting.nl krijg je altijd de beste Etos luier aanbieding. Wij checken namelijk elke dag of er nieuwe aanbiedingen bij zijn gekomen en deze laten wij direct op onze website zien. Zo weet je zeker dat je altijd de beste Etos luier deal te pakken hebt.

Nu direct de meest verkochte Etos luiers kopen!

etos midi luiers meest verkocht

Etos Midi Luiers deals nu bekijken →

etos maxi luiers meest verkocht

Etos Maxi Luiers deals nu bekijken →

Ontvang nu de beste luier deals direct in je mailbox!
Schrijf je nu in om altijd de beste luier deals per mail te ontvangen. Zo hoef je nooit meer een deal mis te lopen en wordt je op de hoogte gehouden als jouw favoriete merk in de aanbieding is.

luier aanbieding per mail