Luier maat 1

Luier maat 1 gebruik je vanaf 2 tot 5 kg, of als je kind tussen de 0 en 3 maanden oud is.

Alle luier maat 1 aanbiedingen van het moment

[affiliate_products product_category_number=”1″ style=”list” order_by=”cheapest” order_by_product_category_products=”date-asc” merchants_count_directly_visible=”1″ click_title_or_image=”redirect-first-merchant” hide_elements=”stock” image_size=”small”][/affiliate_products]

Waneer gebruik je luier maat 1?

Luier maat 1 is voor veel ouders de eerste luier maat die zij gebruiken. Je gebruikt de luier maat 1 als je kind tussen de 2 en 5 kg weegt. Ook deze luier wordt wel ‘Newborn’ genoemd omdat dit vaak de eerste luier is die ouders voor hun pasgeboren kind gebruiken. Er bestaat ook een luier maat 0, maar die wordt vaak enkel gebruik voor te vroeg geboren kinderen. Je kan er dus ook van uit gaan dat luier maat 1 de allereerste luier is die je moet kopen. We raden dan ook aan om deze luiermaat voor de geboorte in te slaan, zodat je in ieder geval voorzien bent voor de kraamweken.

Hoelang gebruik je luier maat 1?

Luier maat 1 gebruik je niet heel lang. Je kind is ongeveer tussen de 0 en 3 maanden, als je luier maar 1 gebruikt. Na een paar maandjes zal je dus alweer overstappen op de volgende luier maat. Het is dus slim om in je achterhoofd te houden dat je luier maat maar een paar maanden gebruikt, zodat je op die manier niet te veel luiers in koopt.

Luier maat 1 aanbieding zoeken

Als je kind tussen de 0 en 3 maanden is gebruik je ongeveer 8 tot 12 luiers per dag. Dit is een flinke hoeveelheid luiers, dus als je kan besparen op de kosten dan scheelt dat een hoop. Door online te vergelijken en zoeken naar de beste luier maat 1 aanbieding, kan je ongeveer €100 besparen. Wij zoeken namelijk de beste luier aanbiedingen voor je op, zodat je altijd de meest recente kortingen ontvangt. Ook is het slim om luier maat 1 in de aanbieding te kopen als er grootverpakkingen te koop worden aangeboden. Hoe meer luiers je koopt, hoe groter de korting per luier wordt.

Pampers maat 1 Premium Protection kopen

pamper luier maat 1 afbeelding

De luiers van Pampers zijn verreweg de meest gekochte luier van het moment. Zeker de Premium Protection maat 1 luiers van Pampers worden veelvuldig door ouders gekocht. De Premium Protection luier is de ideale luier voor overdag. Deze luier ademt namelijk erg goed, zodat je kind geen last krijgt van irritatie. Ook is deze Pampers luier een comfortabele luier voor je kind en extra zacht aan beentjes en billetjes.