Pampers Premium Protection Maat 4

De Pampers Premium Protection Maat 4 luier gebruik je als je kind tussen de 8 en 16 kg is of tussen de 7 maanden 2 jaar oud. Bekijk nu snel de beste Pampers aanbieding maat 4 en shop online.

Bekijk nu de beste Pampers Premium Protection Maat 4 aanbieding

[affiliate_products product_category_number=”1″ style=”list” order_by=”cheapest” order_by_product_category_products=”date-desc” merchants_count_directly_visible=”1″ click_title_or_image=”redirect-first-merchant” hide_elements=”stock” image_size=”small”][/affiliate_products]

Waarom zou je kiezen voor de Pampers Premium Protection luier?

pampers premium protection afbeelding

De Premium Protection is zoals de naam al aangeeft de Premium luier van Pampers. Het zal je dan ook niet verbazen dat dit samen met de Baby Dry luiers de best verkochte luier is in Nederland en Belgie. Deze luiers worden ook gebruikt op kraamafdelingen, wat nogmaals bevestigd dat dit zeer goede luiers zijn. De Premium Protection is een zachte luier voor je kind met een goed absorberend vermogen. Hierdoor blijft je kindje lang droog zonder last te krijgen van die vervelende volle luier. De luiers sluiten erg goed aan, wat voor draagcomfort en minder snel lekken zorgt. De Pampers Premium Protection maat 4 is dan ook voor veel ouders de keuze wanneer hun kind tussen de 7 maanden en 2 jaar oud is.

Online shoppen voor de beste Premium Protection maat 4 aanbieding

Luiers zijn nou precies zo’n uitgave waar je als slimme ouder goed op kunt besparen. Dat is met de Pampers Premium Protection maat 4 niet anders. Deze luier gebruik je dan ook een langere tijd, namelijk als je kind tussen de 7 maanden en 2 jaar oud is. Doordat luiers met regelmaat in de aanbieding zijn, is het slim om online te vergelijken en online te bestellen. De prijs van de Pampers Premium Protection Maat 4 ligt namelijk tussen de €0,28 en €0,95 per luier, afhankelijk waar je de Pampers maat 4 aanbieding koopt. Een conservatieve berekening brengt ons dan al snel op een benodigde 1200 maat 4 luiers voor de volledige periode dat je kind een maat 4 luier draagt. In een slecht scenario betaal je daar dus meer dan €1100 voor! Het goede scenario daarentegen zorgt voor een besparing van meer dan €700. Een slimme ouder checkt dan ook de Pampers Premium Protection maat 4 aanbieding op Luierkorting.nl.

Liever een andere Pampers soort kopen?