Pampers Baby Dry Maat 0

De Pampers Baby Dry Maat 0 is de eerste luier die je kunt kopen. Dit is voor veel ouders daarentegen niet de eerste luier zie zij gebruiken, want deze luier is voornamelijk voor kleine en te vroeg geboren kinderen. Baby Dry maat 0 gebruik je namelijk als je kind tussen de 1 en 2,5kg weegt. Het is dan ook niet zo gek dat ook deze luier maat ‘new born’ wordt genoemd. Check nu snel alle aanbiedingen van maat 0.

Bekijk nu de beste Pampers Baby Dry Maat 0 aanbieding

[affiliate_products product_category_number=”1″ style=”list” order_by=”cheapest” order_by_product_category_products=”date-asc” merchants_count_directly_visible=”1″ click_title_or_image=”redirect-first-merchant” hide_elements=”stock” image_size=”small”][/affiliate_products]

Waarom kiezen voor de Baby Dry Maat 0 luier?

baby dry maat 0 luiers

Als je de ideale luier voor de nacht zoekt dan is de Baby Dry maat 0 een goede optie. Dankzij de dubbele beschermrandjes en extra bescherming aan de achterzijde, blijft je kindje langer droog en heb je veel minder kans op doorlekken. De Pampers Baby Dry luiers staan vooral bekend dat je kindje er wel tot wel 12 uur in droog blijft. Ook heeft de luier een super goede lucht circulatie wat ervoor zorgt dat je kindje minder last krijgt van irritatie aan de huid. Je kan het beste voor deze luier kiezen als je kindje tussen de 1 en 2,5kg is. Deze maat 0 luiers van Baby Dry zijn namelijk speciaal bedoelt voor kleine en te vroeg geboren kindjes. Deze maat lijkt haast een poppen formaat luiertje en zal je dus ook niet heel lang gebruiken.

De beste Pampers Baby Dry maat 0 aanbieding

Maat 0 luiers van Baby Dry zul je niet heel lang gebruiken. Daarentegen is het toch slim om direct vanaf de eerste luier maat al te besparen op de aankoop van luiers. Ook op deze maat 0 van Baby Dry kan je al verschillende kortingen een aanbiedingen online vinden. Deze luier maat gebruik je maximaal tot de eerste maand na de geboorte, wat neer komt op zo’n 250 luiers. Als je slim bent koop je daarom een handige grootverpakking, waardoor je direct al bespaard op de totaalprijs.

Liever een andere Pampers soort kopen?